Abonner på Det Springende Punkt!

Har du allerede en RSS-læser - klik på RSS-symbolets tekst nedenfor: 'Abonner på indlæg', kopier og sæt sidens URL-adresse (i www-adressefeltet) ind i din læser.

Er du endnu ikke fortrolig med RSS - læs her:
Hvis du vil følge med i Det Springende Punkts udvikling, kan du løbende få tilsendt informationer, hver gang der bliver tilføjet artikler og andet godt.
Løsningen på dette er såkaldt RSS (real simple syndication) som muliggør, at du kan samle information fra netop de kilder, du føler dig opbygget af, så du billedligt talt for alvor kan surfe på netbølgen frem for at skvulpe rundt i brændingen blandt gopler, tang og vragstumper - som kan være følgen af at være prisgivet en overvældende, tilfældig informations-strøm.
Løsningen forudsætter, at du anskaffer og lærer at bruge en 'RSS-læser', hvilket ikke er vanskeligt. Det er et gratis program, som netop samler nyheder fra de sider, du vil følge, og sender dem til dig i overskriftform. Så kan du beslutte, hvilke af dem du vi fordybe dig i.
Du kan læse om RSS her! og Wiki findes her!
Jeg skal ikke anbefale den ene RSS-læser frem for den anden, men hvis du skulle have behov for praktisk hjælp med at bruge systemet, så ring!
Når du har oprettet din læser, behøver du blot at klikke på nedenstående RSS-symbols tekst 'Abonner på indlæg', kopiere www-adressen i den side som dukker op og sætte den ind i din læser, så får du automatisk tilsendt opdateringer herfra.
God fornøjelse!

Ny musikside, ny præsentation

indsendt 6. jul. 2012 08.43 af Det Springende Punkt

Fremover vil de musikrelaterede artikler og præsentationer kunne findes på deres egen hjemmeside, www.musikkensmønster.dk

Der er oprettet en ny præsentation med titlen Figentid om figner, slanger, bier, blomster, sykofanter, nagaer, kundalini, ...

Præsentation: Fantasirejse

indsendt 22. okt. 2010 12.40 af Det Springende Punkt   [ opdateret 22. okt. 2010 12.43 ]

22.oktober 2010
På De Bildende Baner' er tilføjet 'På stranden med Philbert Desanex d.y. - en fantasirejse til alle lydes moder.

Tonalitet og phyllotaxis

indsendt 20. okt. 2010 11.33 af Det Springende Punkt   [ opdateret 20. okt. 2010 15.01 ]

Artikel af Skye Løfvander


Ingen roser uden toner - spejler tonalitet sig i phyllotaxis?

Overskriften kan alt efter temperament betragtes som letkøbt eller en udfordring, for hvad er phyllotaxis? … og hvad dækker begrebet tonalitet nu også lige over?

Nu kan du abonnere på Det Springende Punkt! Links til andre punktnedslag

indsendt 19. okt. 2010 04.17 af Det Springende Punkt   [ opdateret 19. okt. 2010 04.23 ]

19. oktober 2010
- Der er på entré-siden tilføjet ikoner med links til YouTube-kanal, Facebook, blog for Lydforeningen GONG og RSS-bogmærker.
- Der er oprettet en side til oprettelse af abonnement på nyt fra Det Springende Punkt. Titlen er 'Abonner på Det Springende Punkt!'
VELKOMMEN!

1-4 of 4